Перейти до вмісту
Головна » Торт полінниця

Торт полінниця

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Торт полінниця” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Для тесту:
    ❯ 300 г маргарину
    ❯ 500 г борошна
    ❯ 160 г сметани
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ч. л. розпушувача для тіста
    ❯ 100 г цукру
    Для крему:
    ❯ 200 г вершкового масла
    ❯ 2 яйця
    ❯ 180 г цукру
    ❯ 110 мл вершків
    ❯ 1 стручок ванілі
    Для начинки:
    ❯ консервовані вишні без кісточки

    Покроковий процес приготування торт поленниця

    Крок 1

    З вказаних інгредієнтів вимісити тісто, розділити його на 15 частин і помістити в холодильник на 2 години частину розкотити в тонкий пласт, викласти начинку, згорнути рулетиком та випікати 15 хв при 180°.

    Крок 2

    Для крему у вбудованій вогнетривкій мисці розтерти добіла яйця з цукром. Влити гарячі вершки, покласти ваніль
    і, помішуючи, нагрівати, поки крем не почне густіти. Крем процідити через сито.

    Крок 3

    Вершкове масло розм’якшити та збити у пишну масу, додаючи заварний крем. Зібрати торт, викладаючи шари рулетиків (5-4-3-2-1) і густо промазуючи їх кремом. Торт прикрасити до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Торт поленниця. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *