Перейти до вмісту
Головна » Тушкована капуста в мультиварці

Тушкована капуста в мультиварці

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Тушкована капуста в мультиварці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 кг білокачанної капусти
    ❯ 0,5 кг нежирного м’яса
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. томатної пасти
    ❯ 1 ст. оливкової олії
    ❯ сіль та прянощі – на смак

    Покрокове приготування тушкованої капусти

    Крок 1

    Капусту нарізаю шматочками. Чашу мультиварки змащу маслом і поміщаю туди капусту. Включаю режим випікання на 30 хвилин. Цибулину дрібно нарізаю.

    Крок 2

    Не жирне м’ясо також ріжу шматочками. Моркву мою, очищаю і натираю на великій тертці. Все додаю до капусти.

    Крок 3

    Готую в мультиварці в такому ж режимі ще 30 хвилин. Потім солю, додаю прянощі та томатну пасту. Все ретельно перемішую. І ще тушку близько години. Перед подачею посипаю рубаною зеленню до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста в мультиварці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *