Перейти до вмісту
Головна » Тушковане м’ясо з овочами

Тушковане м’ясо з овочами

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Тушковане м’ясо з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    189 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 400 г м’яса (яловичина, свинина чи курка)
    ❯ 1 велика цибулина
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 болгарський перець
    ❯ 200 г помідорів
    ❯ лавровий лист
    ❯ зелень
    ❯ сіль та перець – на смак
    ❯ 1 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування тушкованого м’яса

    Крок 1

    На сковороді розігріваю оливкову олію та обсмажую подрібнену цибулю до прозорості. Додаю нарізане м’ясо та обсмажую до золотистого кольору.

    Крок 2

    Викладаю нарізані моркву, перець та помідори. Солю, перчу, додаю лавровий лист та тушу 30-40 хвилин під закритою кришкою.

    Крок 3

    Подаю, посипавши рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тушковане м’ясо з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *