Перейти до вмісту
Головна » Вівсяні сирники

Вівсяні сирники

    Вівсяні сирники

    «Діаменю» рецепт “Вівсяні сирники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2 ХО
    230 ккал

    Інгредієнти

    – 3-4 ч. л. вівсяних пластівців
    – 1 яйце
    – 1 ст. нежирного сиру
    – 1/3 ч. л. солі
    – цукрозамінник (на смак)
    – 0,5 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування вівсяних сирників

    Крок 1

    Заливаю вівсяні пластівці 0,5 ст. окропу, накриваю кришкою та даю настоятися 5-7 хвилин. Проціджую.

    Крок 2

    Нежирний сир протираю через сито, додаю одне яйце, сіль, цукрозамінник (я зазвичай використовую стевіозид).

    Крок 3

    Деко застилаю пергаментним папером і змащую олією. З сирної маси формую сирники. Викладаю на лист і випікаю у духовці, розігрітій до 180 градусів, 35-40 хвилин, до рум’яної скоринки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вівсяні сирники. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *