«Діаменю» рецепт “Вівсяні сирники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2 ХО
230 ккал
Інгредієнти
– 3-4 ч. л. вівсяних пластівців
– 1 яйце
– 1 ст. нежирного сиру
– 1/3 ч. л. солі
– цукрозамінник (на смак)
– 0,5 ст. оливкової олії
Покрокове приготування вівсяних сирників
Крок 1
Заливаю вівсяні пластівці 0,5 ст. окропу, накриваю кришкою та даю настоятися 5-7 хвилин. Проціджую.
Крок 2
Нежирний сир протираю через сито, додаю одне яйце, сіль, цукрозамінник (я зазвичай використовую стевіозид).
Крок 3
Деко застилаю пергаментним папером і змащую олією. З сирної маси формую сирники. Викладаю на лист і випікаю у духовці, розігрітій до 180 градусів, 35-40 хвилин, до рум’яної скоринки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!