Перейти до вмісту
Головна » Яблучне желе

Яблучне желе

    Яблучне желе

    «Діаменю» рецепт “Яблучне желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    52 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г яблук
    – 15 г желатину
    – 300 мл води
    – 1 ч. л. кориці

    Покрокове приготування яблучного желе

    Крок 1

    Яблука мою, чищу, розрізаю і видаляю серцевину. Розрізаю на часточки та заливаю холодною водою. Доводжу до кипіння та варю на малому вогні протягом 20 хвилин, воду зливаю

    Крок 2

    Даю охолонути та доводжу до однорідної консистенції за допомогою блендера. Желатин заливаю 300 мл води та залишаю для набухання. Після цього масу нагріваю до 80 градусів

    Крок 3

    Желатин змішую з яблучним пюре, корицею і розливаю за силіконовими формами. Даю охолонути за кімнатної температури та ставлю у холодильник для застигання на 4-5 годин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучне желе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *