Перейти до вмісту
Головна » Яблучне желе без цукру

Яблучне желе без цукру

    Яблучне желе без цукру

    «Діаменю» рецепт “Яблучне желе без цукру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,1 ХО
    58 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г яблук
    – 15 г желатину
    – 375 мл води

    Покрокове приготування яблучного желе

    Крок 1

    Заливаю желатин 50 мл холодної води та даю наполягати. Яблука очищаю від насіння і розрізаю на 4-8 часточок.

    Крок 2

    Поміщаю нарізані яблука у сотейник. Додаю 325 мл води. Накриваю кришкою та варю на малому вогні до м’якості 15 хвилин.

    Крок 3

    Доводжу занурювальним блендером до стану пюре. Протираю пюре через сито і викладаю в сотейник. Томлю на малому вогні 2 хвилини. Вимикаю вогонь і додаю до пюре желатин.

    Крок 4

    Добре все перемішую, щоб желатин повністю розчинився. Розливаю по стаканчикам і ставлю в холодильник на 2 години

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучне желе без цукру. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *