Перейти до вмісту
Головна » Яблучний пиріг за 5 хвилин

Яблучний пиріг за 5 хвилин

    Яблучний пиріг за 5 хвилин

    Рецепт “Яблучний пиріг за 5 хвилин” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Вершкове масло 130 гр
    – Яєчні жовтки 3 шт
    – Яйця 2 шт
    – Цукор 100 гр
    – Борошно 180 гр
    – Розпушувач 15 гр
    – Ванільний цукор 8 гр
    – Яблука 3 шт. (750 гр.)
    – Коричневий цукор 2 ст.
    —————
    – Яєчні білки 3 шт
    – Цукор 150 гр
    – Кокосова стружка 100 гр

    Покроковий процес приготування яблучного пирога
    Яблучний пиріг за 5 хвилин1

    Крок 1

    Змішуємо вершкове масло та цукрову пудру. Додаємо два цілих яйця, три жовтки та збиваємо. Додаємо просіяне борошно, розпушувач, ванільний цукор і добре перемішуємо.

    Яблучний пиріг за 5 хвилин2

    Крок 2

    У форму для запікання кладемо пергамент і змащуємо все вершковим маслом. Відправляємо тісто у формі. Поступово розподіляємо.

    Яблучний пиріг за 5 хвилин3

    Крок 3

    Чистимо та нарізаємо яблука кубиками. Перекладаємо яблука на тісто і злегка вдавлюємо в тісто. Зверху посипаємо коричневим цукром. Відправляємо в духовку за 180 градусів на 45 хвилин.

    Яблучний пиріг за 5 хвилин4

    Крок 4

    У яєчні білки додаємо цукрову пудру та перемішуємо до густої піни. Далі додаємо кокосову стружку та акуратно перемішуємо. Викладаємо піну на пиріг. Розрівнюємо та посипаємо кокосовою стружкою. Відправляємо до духовки ще на 15 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучний пиріг за 5 хвилин. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *