Рецепт “Яблучний пиріг за 5 хвилин” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Вершкове масло 130 гр
– Яєчні жовтки 3 шт
– Яйця 2 шт
– Цукор 100 гр
– Борошно 180 гр
– Розпушувач 15 гр
– Ванільний цукор 8 гр
– Яблука 3 шт. (750 гр.)
– Коричневий цукор 2 ст.
—————
– Яєчні білки 3 шт
– Цукор 150 гр
– Кокосова стружка 100 гр
Покроковий процес приготування яблучного пирога
Крок 1
Змішуємо вершкове масло та цукрову пудру. Додаємо два цілих яйця, три жовтки та збиваємо. Додаємо просіяне борошно, розпушувач, ванільний цукор і добре перемішуємо.
Крок 2
У форму для запікання кладемо пергамент і змащуємо все вершковим маслом. Відправляємо тісто у формі. Поступово розподіляємо.
Крок 3
Чистимо та нарізаємо яблука кубиками. Перекладаємо яблука на тісто і злегка вдавлюємо в тісто. Зверху посипаємо коричневим цукром. Відправляємо в духовку за 180 градусів на 45 хвилин.
Крок 4
У яєчні білки додаємо цукрову пудру та перемішуємо до густої піни. Далі додаємо кокосову стружку та акуратно перемішуємо. Викладаємо піну на пиріг. Розрівнюємо та посипаємо кокосовою стружкою. Відправляємо до духовки ще на 15 хвилин.