Рецепт “Як приготувати м’який та соковитий шашлик” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Свиняча шия 3 кг
– Цибуля 500 гр
– Чорний перець 1 ч. л.
– Солодка паприка 1 ч. л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Чабер 1 ст.л.
– Сіль на смак
– Вода 100 мл
– Рослинна олія 50мл
Покроковий процес приготування м’якого та соковитого шашлику
Крок 1
Нарізаємо м’ясо завтовшки близько двох сантиметрів. Розкладаємо м’ясо на рівну поверхню. Солимо, перчимо, додаємо солодку паприку, трохи чилі та сушений чабер. Перевертаємо та проробляємо тугіше процедуру.
Крок 2
Нарізаємо цибулю півкільцями та злегка солимо. Добре мені цибуля, щоб з нього пішов сік. Потім викладаємо на м’ясо.
Крок 3
Перекладаємо м’ясо з цибулею в посуд і наливаємо 100 г води. Якщо потрібний швидкий маринад, то наливаємо мінеральну воду. Акуратно перемішуємо. Накриваємо плівкою та залишаємо маринуватися за кімнатної температури на добу.
Крок 4
Відокремлюємо м’ясо від цибулі та наливаємо 50 грамів рослинної олії. Злегка перемішуємо та нанизуємо на шампур. Смажимо постійно перевертаючи.