Перейти до вмісту
Головна » Яловичина брезе зі спаржевою квасолею

Яловичина брезе зі спаржевою квасолею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Яловичина брезе зі спаржевою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 ГОДИНИ 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1,5–2 кг яловичини (лопатка)
    ❯ 2 маленькі цибулини
    ❯ 1 стебло цибулі-порею (біла частина)
    ❯ 1 морква
    ❯ 250 мл м’ясного бульйону
    ❯ 250 мл білого десертного вина
    ❯ 50 мл рослинної олії
    ❯ кілька гілочок чебрецю
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для гарніру:
    ❯ 2 пучки молодої моркви
    ❯ 500 г спаржевої квасолі
    ❯ рубана петрушка

    Покроковий процес приготування яловичини брезе

    Крок 1

    Бульйон нагріти. Тимьян промити та обсушити. Духовку нагріти до 160 °. М’ясо натерти сіллю та перцем і за допомогою кулінарної нитки ув’язати в шматок правильної форми. М’ясо обсмажити на сковороді на олії, влити
    вино та уварити його наполовину. М’ясо перекласти у глибокий сотейник, туди злити вино.

    Крок 2

    Цибулю, цибулю-порей та моркву очистити, вимити та обсушити. Цибулини нарізати половинками, цибулю-порей і моркву. великими шматочками. На сковороді, де обсмажувалося м’ясо, розтопити вершкове масло та обсмажити овочі. Овочі додати у форму, влити гарячий бульйон, покласти чебрець та готувати в духовці 3 год.

    Крок 3

    М’ясо перекласти в інший посуд, видалити кулінарну нитку. Овочі, що запікалися з м’ясом, відкласти, бульйон
    процідити у чистий сотейник.

    Крок 4

    Молоду моркву очистити, вимити, обсушити та нарізати колами. Квасолю промити, обсушити, нарізати шматочками. Підготовлені овочі закласти в сотейник із бульйоном, влити трохи води та готувати 15 хв. Посолити та поперчити на смак.

    Крок 5

    Фасоль та моркву перекласти до м’яса. Запечені овочі пюрувати, влив трохи бульйону, і подати в окремій посуд як соус. Страву сервірувати з рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина брезе зі спаржевою квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *