Перейти до вмісту
Головна » Яловичина запечена у фользі

Яловичина запечена у фользі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Яловичина запечена у фользі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: маринування + 4 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 2 кг яловичини на кістки (одним шматком)
    ❯ 200 мл кетчупу
    ❯ 4 зубки часнику
    ❯ 1 ст. л. сушеного розмарину
    ❯ 1 ст. л. сушеної материнки
    ❯ 100 мл червоного вина
    ❯ 2 цибулини
    ❯ по 1/2 пучка кінзи та базиліка
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Додатково:
    ❯ харчова плівка
    ❯ алюмінієва фольга

    Покроковий процес приготування яловичини у фользі

    Крок 1

    М’ясо зачистити, промити та обсушити. Часник очистити та потовкти у ступці. У невеликій мисці перемішати вино і кетчуп, додати материнку, розмарин, часник, перець, сіль і добре перемішати.

    Крок 2

    Підготовлене м’ясо натерти маринадом, загорнути у харчову плівку та маринувати у холодильнику 5–8 год.

    Крок 3

    Цибулину очистити та нарізати півкільцями. Кинзу та базилік промити, обсушити та крупно порубати. Підготувати лист фольги. Духовку нагріти до 150 °.

    Крок 4

    Мариноване м’ясо викласти на фольгу, зверху розподілити кільця цибулі та зелень. Фольгу загорнути, перекласти м’ясо на лист і запікати 3 год.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина запечена у фользі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *