Рецепт “Яловичина запечена у фользі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: маринування + 4 ГОДИНИ
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 2 кг яловичини на кістки (одним шматком)
❯ 200 мл кетчупу
❯ 4 зубки часнику
❯ 1 ст. л. сушеного розмарину
❯ 1 ст. л. сушеної материнки
❯ 100 мл червоного вина
❯ 2 цибулини
❯ по 1/2 пучка кінзи та базиліка
❯ сіль
❯ перець
Додатково:
❯ харчова плівка
❯ алюмінієва фольга
Покроковий процес приготування яловичини у фользі
Крок 1
М’ясо зачистити, промити та обсушити. Часник очистити та потовкти у ступці. У невеликій мисці перемішати вино і кетчуп, додати материнку, розмарин, часник, перець, сіль і добре перемішати.
Крок 2
Підготовлене м’ясо натерти маринадом, загорнути у харчову плівку та маринувати у холодильнику 5–8 год.
Крок 3
Цибулину очистити та нарізати півкільцями. Кинзу та базилік промити, обсушити та крупно порубати. Підготувати лист фольги. Духовку нагріти до 150 °.
Крок 4
Мариноване м’ясо викласти на фольгу, зверху розподілити кільця цибулі та зелень. Фольгу загорнути, перекласти м’ясо на лист і запікати 3 год.