Перейти до вмісту
Головна » Яєчня-глазунья в перці

Яєчня-глазунья в перці

    Яєчня-глазунья в перці

    «Діаменю» рецепт “Яєчня-глазунья в перці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    89 ккал

    Інгредієнти

    – 3 болгарські перці
    – 3 яйця
    – 100 г шинки
    – 50 г твердого сиру
    – 1/2 цибулини
    – зелень петрушки
    – сіль, прянощі – на смак

    Покрокове приготування яєчні-глазуньї в перці

    Крок 1

    Перці мою, зрізаю верхівки з плодоніжкою і дістаю насіння та перегородки. Відрізані верхівки нарізаю дрібними кубиками. Сир натираю на дрібній тертці. Шинку нарізаю кубиками.

    Крок 2

    Цибулину очищаю і також нарізаю кубиками. Зелень петрушки рубаю ножем. З’єдную все подрібнені інгредієнти, солю та ретельно перемішую. Заповнюю перці начинкою на 2/3.

    Крок 3

    Викладаю на лист і запікаю в духовці близько 20 хвилин за температури 200 градусів. Дістаю і в кожний перець вбиваю по одному яйця. Знову ставлю в духовку на 15-20 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Яєчня-глазунья в перці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *