«Діаменю» рецепт “Яєчня-глазунья в перці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
89 ккал
Інгредієнти
– 3 болгарські перці
– 3 яйця
– 100 г шинки
– 50 г твердого сиру
– 1/2 цибулини
– зелень петрушки
– сіль, прянощі – на смак
Покрокове приготування яєчні-глазуньї в перці
Крок 1
Перці мою, зрізаю верхівки з плодоніжкою і дістаю насіння та перегородки. Відрізані верхівки нарізаю дрібними кубиками. Сир натираю на дрібній тертці. Шинку нарізаю кубиками.
Крок 2
Цибулину очищаю і також нарізаю кубиками. Зелень петрушки рубаю ножем. З’єдную все подрібнені інгредієнти, солю та ретельно перемішую. Заповнюю перці начинкою на 2/3.
Крок 3
Викладаю на лист і запікаю в духовці близько 20 хвилин за температури 200 градусів. Дістаю і в кожний перець вбиваю по одному яйця. Знову ставлю в духовку на 15-20 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!