Перейти до вмісту
Головна » Юшка з коропа

Юшка з коропа

    Юшка з коропа

    «Діаменю» рецепт “Юшка з коропа” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    114 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г коропа (голова та хвости)
    – 2 бульби картоплі
    – 1 невелика морква
    – 1 цибулина
    – 1 зубчик часнику
    – перець
    – лавровий лист
    – свіжий кріп
    – сіль на смак
    – 2 л води

    Покрокове приготування юшки з коропа

    Крок 1

    З голови зрізаю зябра, хвіст чищу і ретельно промиваю. Картоплю та моркву мою, очищаю. Воду доводжу до кипіння, додаю перець та лавровий лист. Варю близько 3-4 хвилин.

    Крок 2

    Цибулину очищаю. Морква нарізаю невеликими кружальцями. Цибулю повністю і нарізану моркву відправляю в киплячу воду і варю 10-15 хвилин. Потім дістаю з бульйону цибулину, лавровий лист та перець.

    Крок 3

    Картоплю нарізаю невеликими кубиками та відправляю в бульйон. Додаю часник. Варю 5-7 хвилин. Викладаю рибу. Варю 20 хвилин на малому вогні. За кілька хвилин до закінчення варіння додаю рубану зелень кропу

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Юшка з коропа. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *