Перейти до вмісту
Головна » Закуска з баклажанів

Закуска з баклажанів

    Закуска з баклажанів

    «Діаменю» рецепт “Закуска з баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    190 ккал

    Інгредієнти

    – 2 баклажани
    – 2 ст. рослинної олії
    – 4-5 зубчиків часнику
    – 3-4 ст. соєвого соусу
    – зелень – на смак

    Покрокове приготування закуски з баклажанів

    Крок 1

    Баклажани нарізаю великими брусочками (не чищу). На рослинній олії обсмажую 2-3 подрібнені зубчики часнику, додаю баклажани, готую, помішуючи, 5 хвилин. Поливаю соєвим соусом і смажу ще 5 хвилин – до м’якості баклажанів.

    Крок 2

    Вимикаю вогонь, посипаю страву подрібненим часником, що залишився, рубаною зеленню та даю настоятися під кришкою.

    Крок 3

    Квасолю проціджую і також додаю в сотейник. Нарізаю промиті гілочки селери та додаю їх до інших продуктів. Вливаю окріп і варю ще 15 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Закуска з баклажанів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *