Перейти до вмісту
Головна » Заливне з курки

Заливне з курки

    Заливне з курки

    «Діаменю» рецепт “Заливне з курки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    160 ккал

    Інгредієнти

    – 3 курячі стегна
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 2-3 горошини чорного перцю
    – 2-3 лаврові листи
    – по 50 г консервованих зеленого горошку та кукурудзи
    – 50 г шинки
    – пів лимона
    – 10 г желатину
    – сіль на смак

    Покрокове приготування заливного з курки

    Крок 1

    Стегна відварюю в підсоленій воді з морквою, цибулею та прянощами. Нарізаю кубиками шинку та варену моркву. Розбираю м’ясо птиці на волокна.

    Крок 2

    Проціджую 500 мл бульйону, змішую з лимонним соком та желатином. Розчиняю його помішуючи на малому вогні.

    Крок 3

    Додаю м’ясо, моркву, горошок та кукурудзу. Вливаю желе у формочки, ставлю їх у холодильник на 5-6 годин

    Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Заливне з курки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *