Перейти до вмісту
Головна » Заливне з овочів

Заливне з овочів

    Заливне з овочів

    «Діаменю» рецепт “Заливне з овочів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    112 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г консервованої кукурудзи
    – 200 г консервованого горошку
    – 0,5 л овочевого бульйону
    – 500 г черешкової селери
    – 2 моркви
    – 100 г зеленої цибулі
    – 2 ч. л. цукру
    – 2 ст. желатину
    – 1 ст. соку лимона
    – сіль на смак

    Покрокове приготування заливного з овочів

    Крок 1

    Желатин замочую у 0,5 ст. теплого бульйону. Коли набухне, розводжу його в бульйоні, що залишився. Додаю лимонний сік, сіль та цукор. Доводжу до кипіння. Знімаю з вогню.

    Крок 2

    Черешки селери повинні бути одного розміру та вміщатися на дно форми. Опускаю їх у киплячу воду і варю 3 хвилини. Перекладаю в холодну воду. Моркву нарізаю тонкими смужками.

    Крок 3

    Вкладаю їх у кожен черешок селери. Укладаю всі овочі у форму, чергуючи селеру, зелену цибулю, горошок і кукурудзу. Заливаю бульйоном. Даю застигнути у холодильнику.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Заливне з овочів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *