Перейти до вмісту
Головна » Запечені баклажани з сиром

Запечені баклажани з сиром

    Запечені баклажани з сиром

    «Діаменю» рецепт “Запечені баклажани з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    – 2 невеликі баклажани
    – 200 г плавленого сиру
    – 1 томат
    – сіль на смак
    – 1 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування баклажанів з сиром

    Крок 1

    Баклажани мою і нарізаю кружальцями завтовшки близько 2-х см. Томат мою і нарізаю тонкими кружальцями. Форму для випікання застеляю папером і змащую оливковою олією.

    Крок 2

    Викладаю кружечки баклажанів, солю. А зверху викладаю кружечки томатів і також солю. Запікаю в духовці близько 20 хвилин при температурі 180 градусів.

    Крок 3

    Дістаю, посипаю натертим на крупній тертці сиром і відправляю в духовку ще на 5 хвилин. При подачі посипаю подрібненою зеленню до смаку.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечені баклажани з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *