Перейти до вмісту
Головна » Запечені яблука з кеш’ю

Запечені яблука з кеш’ю

    Запечені яблука з кеш'ю

    «Діаменю» рецепт “Запечені яблука з кеш’ю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,3 ХО
    151 ккал

    Інгредієнти

    – 2 червоні яблука середнього розміру
    – 1 ч. л. рослинної олії
    – 0,5 ст. натертої апельсинової цедри
    – 0,25 ст. апельсинового соку
    – 1 ст. подрібнених горіхів кешью
    – 0,5 ч.л. меленої кориці

    Покрокове приготування запечених яблук

    Крок 1

    У яблук зрізаю верхню частину та ложкою дістаю серцевину. Для начинки змішую апельсинову цедру, подрібнені горіхи, корицю та 1 ст.л. апельсинового соку.

    Крок 2

    Закладаю всередину кожного фрукта горіхово-апельсинову суміш, трамбую. Зверху поливаю невеликою кількістю апельсинового соку.

    Крок 3

    Накриваю яблука зрізаними раніше «кришечками», ставлю на змащений лист деко і запікаю в духовці за температури 150 градусів близько 30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечені яблука з кеш’ю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *