Перейти до вмісту
Головна » Запечені яблука з сиром

Запечені яблука з сиром

    Запечені яблука з сиром

    «Діаменю» рецепт “Запечені яблука з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    185 ккал

    Інгредієнти

    – 2 яблука
    – 100 г нежирного сиру
    – 1 яйце
    – порошок стевії – на смак
    – 2 волоських горіхи
    – щіпка кориці

    Покрокове приготування запечених яблук

    Крок 1

    2 зелені яблука середнього розміру мою та очищаю від серцевини. Для цього зрізаю верхню частину та з
    допомогою ножа вичищаю м’якуш, щоб вийшла своєрідна ємність.

    Крок 2

    Для начинки нежирний сир змішую з 1 яйцем і додаю подрібнені волоські горіхи, корицю та порошок стевії на смак. Все ретельно перемішую та фарширую яблука сирною начинкою.

    Крок 3

    Зверху прикриваю яблучними кришечками (верхню частину яблука, яку зрізала). На дно форми вливаю трохи води та розміщую фаршировані плоди. Випікаю у духовці при температурі 180 градусів близько пів години

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечені яблука з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *