Перейти до вмісту
Головна » Запіканка без борошна

Запіканка без борошна

    Запіканка без борошна

    «Діаменю» рецепт “Запіканка без борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    152 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г сиру
    – 3 курячі яйця
    – 60 г вершкового масла
    – 3 ст. цукру
    – 3 ст. сметани
    – 3 ст. манної крупи
    – родзинки – на смак

    Покрокове приготування запіканки без борошна

    Крок 1

    Масло розтоплюю, вливаю в чашу міксера, додаю цукор, сметану та манку. Добре перемішую. Яйця збиваю міксером і вливаю у тісто.

    Крок 2

    Додаю сир і збиваю масу блендером до однорідної консистенції. Збиваю міксером протягом 10-15 хвилин.

    Крок 3

    Змащую порційні форми маслом, розкладаю сирну масу, додаю родзинки та випікаю близько години за температури 160 градусів

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка без борошна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *