Перейти до вмісту
Головна » Запіканка з гречаним борошном

Запіканка з гречаним борошном

    Запіканка з гречаним борошном

    «Діаменю» рецепт “Запіканка з гречаним борошном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    152 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г нежирного сиру
    – 4 яйця
    – 1 ст. стевії (порошок)
    – 100 г родзинок
    – 150 мл сметани (15%)
    – 40 г чорного шоколаду
    – 1 ч. л. цедри лимона чи апельсина

    Покрокове приготування запіканки

    Крок 1

    Родзинки без кісточок промиваю, заливаю окропом, витискаю і додаю в суміш з борошна та стевії. Нежирний сир, яйця та сметану збиваю блендером, з’єдную із сухою сумішшю.

    Крок 2

    Викладаю в силіконову форму і випікаю в духовці близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.

    Крок 3

    Дістаю, даю охолонути прямо у формі. Подаю до чаю

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка з гречаним борошном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *