«Діаменю» рецепт “Желе з ківі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
89 ккал
Інгредієнти
– 600 г ківі (6 штук)
– 500 г знежиреного йогурту
– 140 г еритриту (6 ст. л.)
– 60 г швидкорозчинного желатину
– 100 мл молока
– 100 мл вершків
– ванілін за бажанням
Покрокове приготування желе
Крок 1
Ківі очищаю і подрібнюю у блендері, додаю 4 ст. еритриту, перемішую та підігріваю. Додаю 40 г желатину, заважаю до розчинення.
Крок 2
Розливаю желе у форми наполовину. Ставлю у холодильник для застигання.
Крок 3
У вершки додаю 2 ч. л. еритриту та збиваю міксером. 20 г желатину розчиняю у теплому молоці. Акуратно змішую збиті вершки, желатин та йогурт. Додаю ванілін і викладаю зверху застиглого желе з ківі. Відправляю в холодильник до повного застигання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!