Перейти до вмісту
Головна » Желе з ківі

Желе з ківі

    Желе з ківі

    «Діаменю» рецепт “Желе з ківі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,3 ХО
    89 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г ківі (6 штук)
    – 500 г знежиреного йогурту
    – 140 г еритриту (6 ст. л.)
    – 60 г швидкорозчинного желатину
    – 100 мл молока
    – 100 мл вершків
    – ванілін за бажанням

    Покрокове приготування желе

    Крок 1

    Ківі очищаю і подрібнюю у блендері, додаю 4 ст. еритриту, перемішую та підігріваю. Додаю 40 г желатину, заважаю до розчинення.

    Крок 2

    Розливаю желе у форми наполовину. Ставлю у холодильник для застигання.

    Крок 3

    У вершки додаю 2 ч. л. еритриту та збиваю міксером. 20 г желатину розчиняю у теплому молоці. Акуратно змішую збиті вершки, желатин та йогурт. Додаю ванілін і викладаю зверху застиглого желе з ківі. Відправляю в холодильник до повного застигання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Желе з ківі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *