«Діаменю» рецепт “Ананасовий салат” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
104 ккал
Інгредієнти
– 250 г курячого філе
– 200 г ананаса
– 1/2 качана пекінської капусти
– 150 г редиски
– 1 яйце,
– 5 ст. йогурту
– цибуля зелена
– часник
– сіль на смак
Покрокове приготування ананасового салату
Крок 1
Куряче філе відварюю до готовності, даю охолонути і нарізаю дрібними кубиками. Капусту дрібно шаткують. Ананас нарізаю дрібними кубиками.
Крок 2
Яйця відварюю, даю охолонути, чищу та подрібнюю. Зелений цибулю мою і дрібно нарізаю. Редиска нарізаю тонкими кружальцями.
Крок 3
Все добре перемішую та заправляю йогуртом, який попередньо додаю 1/2 зубчика часнику та сіль на смак
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!