Перейти до вмісту
Головна » Ананасовий салат

Ананасовий салат

    Ананасовий салат

    «Діаменю» рецепт “Ананасовий салат” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    104 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г курячого філе
    – 200 г ананаса
    – 1/2 качана пекінської капусти
    – 150 г редиски
    – 1 яйце,
    – 5 ст. йогурту
    – цибуля зелена
    – часник
    – сіль на смак

    Покрокове приготування ананасового салату

    Крок 1

    Куряче філе відварюю до готовності, даю охолонути і нарізаю дрібними кубиками. Капусту дрібно шаткують. Ананас нарізаю дрібними кубиками.

    Крок 2

    Яйця відварюю, даю охолонути, чищу та подрібнюю. Зелений цибулю мою і дрібно нарізаю. Редиска нарізаю тонкими кружальцями.

    Крок 3

    Все добре перемішую та заправляю йогуртом, який попередньо додаю 1/2 зубчика часнику та сіль на смак

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ананасовий салат. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *