Перейти до вмісту
Головна » Баклажани з м’ясом

Баклажани з м’ясом

    Баклажани з м'ясом

    «Діаменю» рецепт “Баклажани з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    132 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г яловичини
    – 3 баклажани
    – 2 ст. подрібнених волоських горіхів
    – 2 зубчики часнику
    – 2 ст. вівсяного борошна
    – 1 ст. лимонного соку
    – 2 ст. рослинної олії
    – зелень
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування баклажанів

    Крок 1

    Баклажани розрізаю вздовж, посипаю сіллю та залишаю на 30 хвилин, щоб пішла гіркота. Нарізаю кубиками та обсмажую на олії на сильному вогні. М’ясо також нарізаю невеликими шматочками (1 см) і обвалюю в борошні. Обсмажую.

    Крок 2

    М’ясо також нарізаю невеликими шматочками (1 см) і обвалюю в борошні. Обсмажую. У ступці розтираю горіхи з сіллю, додаю лимонний сік і перець, розводжу водою до консистенції сметани.

    Крок 3

    Викладаю баклажани та м’ясо в глиняні горщики, пересипаю дрібно нарубаним часником, додаю горіховий соус. Накриваю кришками та ставлю в холодну духовку. Готую при 200 градусах близько години. Перед подачею посипаю зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Баклажани з м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *