Перейти до вмісту
Головна » Чахохбілі

Чахохбілі

    Чахохбілі

    «Діаменю» рецепт “Чахохбілі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    185 ккал

    Інгредієнти

    – 500-700 г курячих ніжок або крилець
    – 4 помідори
    – 2 цибулини
    – 3-4 зубчики часнику
    – 1 морква
    – свіжі або сушені базилік та кінза
    – 1 ч. л. хмелі-сунелі
    – чорний і червоний перці
    – паприка та сіль – на смак

    Покрокове приготування чахохбілі

    Крок 1

    Курку обсмажую на олії на сковороді без кришки 15 хв.

    Крок 2

    Томати дрібно нарізаю, моркву нарізаю тонкими шматочками.

    Крок 3

    Викладаю овочі до курки та тушу на малому вогні близько 15 хвилин

    Крок 4

    Підмішую нарізаний півкільцями цибуля і рубаний часник, трохи тушу, додаю сіль та прянощі. Готую ще 10 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чахохбілі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *