«Діаменю» рецепт “Чахохбілі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
185 ккал
Інгредієнти
– 500-700 г курячих ніжок або крилець
– 4 помідори
– 2 цибулини
– 3-4 зубчики часнику
– 1 морква
– свіжі або сушені базилік та кінза
– 1 ч. л. хмелі-сунелі
– чорний і червоний перці
– паприка та сіль – на смак
Покрокове приготування чахохбілі
Крок 1
Курку обсмажую на олії на сковороді без кришки 15 хв.
Крок 2
Томати дрібно нарізаю, моркву нарізаю тонкими шматочками.
Крок 3
Викладаю овочі до курки та тушу на малому вогні близько 15 хвилин
Крок 4
Підмішую нарізаний півкільцями цибуля і рубаний часник, трохи тушу, додаю сіль та прянощі. Готую ще 10 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!