«Діаменю» рецепт “Діапіца” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
200 ккал
Інгредієнти
– 1,5 ст. житнього борошна
– 1 ст. молока
– 0,5 ч.л. соди
– 3 яйця
– 1 цибулина
– 150 г грибів (можна заморожених)
– 1 свіжий помідор
– 30 г твердого сиру
– 2 ст. подрібнених оливок
– 2 ст. оливкової олії
– сіль на смак
Покрокове приготування діапіци
Крок 1
Борошно просіюю через сито. Додаю яйця, молоко та соду. Замішую тісто. Форму змащую маслом, тісто розподіляю тонким шаром і також змащую оливковою олією (можна замінити на йогурт (без добавок).
Крок 2
Томати нарізаю тонкими кружальцями. Цибулю очищаю і дрібно нарізаю. Злегка обсмажую подрібнені гриби та цибулю на сковороді з додаванням оливкового мала. на змащене тісто викладаю шарами: гриби з цибулею, оливки та томати.
Крок 3
Посипаю натертим на дрібній тертці твердим сиром. Випікаю піцу в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!