Перейти до вмісту
Головна » Діапіца

Діапіца

    Діапіца

    «Діаменю» рецепт “Діапіца” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    200 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 ст. житнього борошна
    – 1 ст. молока
    – 0,5 ч.л. соди
    – 3 яйця
    – 1 цибулина
    – 150 г грибів (можна заморожених)
    – 1 свіжий помідор
    – 30 г твердого сиру
    – 2 ст. подрібнених оливок
    – 2 ст. оливкової олії
    – сіль на смак

    Покрокове приготування діапіци

    Крок 1

    Борошно просіюю через сито. Додаю яйця, молоко та соду. Замішую тісто. Форму змащую маслом, тісто розподіляю тонким шаром і також змащую оливковою олією (можна замінити на йогурт (без добавок).

    Крок 2

    Томати нарізаю тонкими кружальцями. Цибулю очищаю і дрібно нарізаю. Злегка обсмажую подрібнені гриби та цибулю на сковороді з додаванням оливкового мала. на змащене тісто викладаю шарами: гриби з цибулею, оливки та томати.

    Крок 3

    Посипаю натертим на дрібній тертці твердим сиром. Випікаю піцу в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Діапіца. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *