Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані перці з яловичиною

Фаршировані перці з яловичиною

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Фаршировані перці з яловичиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    187 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 4 болгарських перців
    ❯ 300 г яловичини
    ❯ цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 2 помідори
    ❯ зелень – на смак

    Покрокове приготування фаршированих перців

    Крок 1

    Цибулю та часник очищаю і подрібнюю ножем. Обсмажую нарізані цибулю та часник на сковороді з невеликою кількістю олії. Додаю подрібнену яловичину та тушу до готовності.

    Крок 2

    Перці розрізаю вздовж на 2 частини, очищаю від насіння і начиняю фаршем. Помідори нарізаю кружальцями та викладаю на перці. Запікаю в духовці 20-30 хвилин.

    Крок 3

    Подаю готову страву гарячою, посипавши подрібненою свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані перці з яловичиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *