Перейти до вмісту
Головна » Гарбузові тістечка

Гарбузові тістечка

    Гарбузові тістечка

    «Діаменю» рецепт “Гарбузові тістечка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    81 ккал

    Інгредієнти

    – 3 ст. вівсяних пластівців
    – 20 г горіхів
    – 2 ст. йогурту
    – 1 ст. стевіозида
    – 150 г гарбузового пюре
    – 150 г сиру
    – 100 г йогурту
    – 1 ст. молока
    – 10 г желатину
    – ванілін – на смак

    Покрокове приготування гарбузових тістечок

    Крок 1

    Пластівці та горіхи подрібнюю в кавомолці. Додаю йогурт та стевіозид. Перемішую. Форму застеляю пергаментом, розподіляю тісто рівномірним шаром. Ставлю в холодильник на 2:00.

    Крок 2

    Змішую гарбузове пюре з сиром, йогуртом та підсолоджувачем. Додаю ванілін, перемішую. Желатин всипаю в молоко і підігріваю на малому вогні, постійно помішуючи, до розчинення. Заливаю молоком суміш для суфле та перемішую.

    Крок 3

    Акуратно виливаю суфле на основу і знову ставлю холодильник до повного застигання. Перед подачею нарізаю на невеликі шматочки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузові тістечка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *