Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий суп з імбиром

Гарбузовий суп з імбиром

    Гарбузовий суп з імбиром

    «Діаменю» рецепт “Гарбузовий суп з імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    41 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г гарбуза
    – 10 -15 г імбирного кореня
    – 1/2 цибулини
    – 1 ч. л. оливкової олії
    – сіль, мелений коріандр – на смак

    Покрокове приготування гарбузового супу

    Крок 1

    Цибулину очищаю і половинку нарізаю кільцями. Припускаю на сковороді з додаванням оливкової олії доти, поки цибуля не стане прозорою.

    Крок 2

    Імбир мою, очищаю і тру на дрібній тертці. Додаю до цибулі та посипаю коріандром, перемішую і тушу пару хвилин. Перекладаю цибульно-імбірну суміш у киплячу підсолену воду (1 літр).

    Крок 3

    Гарбуз очищаю, нарізаю кубиками та також додаю у воду. Варю до готовності гарбуза. Знімаю з вогню, трохи охолоджую та доводжу блендером до однорідної консистенції. Подаю, прикрасивши листочками базиліка

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий суп з імбиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *