Перейти до вмісту
Головна » Грибний розсольник

Грибний розсольник

    Грибний розсольник

    «Діаменю» рецепт “Грибний розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    50 ккал

    Інгредієнти

    – 2 картоплини
    – 2 цибулини
    – 2-3 солоних огірків
    – 1 морква
    – 100 г сушених грибів
    – 2 ст. перлової крупи
    – 1 лавровий лист
    – сіль на смак

    Покрокове приготування грибного розсольнику

    Крок 1

    Гриби замочую, варю, дістаю з бульйону, нарізаю. Окремо варю крупу. Цибулю дрібно нарізаю, по бажанню можна спасерувати, перекладаю в киплячий грибний бульйон

    Крок 2

    Картоплю нарізаю брусочками, моркву – кубиками або натираю на тертці, всипаю в суп, варю до напівготовності картоплі. Огірки натираю на великій тертці або нарізаю, проварюю у невеликій кількості води протягом 10 хвилин.

    Крок 3

    У суп додаю огірки, перловку, лавровий лист, сіль, варю близько 10 хвилин. Викладаю гриби, доводжу до кипіння, знімаю з вогню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний розсольник. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *