Перейти до вмісту
Головна » Клафуті з персиками

Клафуті з персиками

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Клафуті з персиками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 5 яєць
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 100 г сметани
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 700 г персиків
    ❯ цукрова пудра для посипання
    ❯ 1–2 персики та кілька гілочок м’яти для прикраси
    ❯ жир для змащування форми

    Покроковий процес приготування клафуті
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Яйця розтерти з цукром добела, невеликими порціями підмішати борошно, просіяне із сіллю. Поступово ввести в масу сметану та молоко. Перемішувати до отримання гладкого однорідного тесту та дати відстоятися 15 хв.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Форму для випікання змастити жиром. Персики вимити, розрізавши кожен навпіл, видалити кісточки, плоди нарізати часточками та викласти у підготовлену форму. М’яту промити та обсушити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Тісто, що відбулося, залити персики у формі, тісто розрівняти та випікати виріб 45-50 хв. Готовий клафуті густо посипати цукровою пудрою, прикрасити нарізаними персиками та листочками м’яти. Подати теплим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Клафуті з персиками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *