«Діаменю» рецепт “Курячі рулетики з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
174 ккал
Інгредієнти
– 2 курячих філе
– 100 г твердого сиру
– зелень
– сіль і перець – на смак
– 2-3 зубчики часнику
– 70 г лляного борошна
Покрокове приготування курячих рулетиків
Крок 1
Філе нарізаю тонкими пластинами, відбиваю. Солю, перчу і натираю подрібненим часником. На край кожного шматочка кладу 1 ст. тертого сиру та нарізану зелень.
Крок 2
Куряче м’ясо дістаю з бульйону. Моркву натираю на тертці, цибулю нарізаю кубиками. Обсмажую овочі на олії
на малому вогні.
Крок 3
Формую рулетик, повертаючи з боків, щоб сир при приготуванні не виплив. Скріплюю краї половинками зубочисток. Обвалюю в борошні.
Крок 4
Обсмажую рулетики в розігрітому рослинному олії до готовності (до рум’яної скоринки). Видаляю зубочистки та подаю курячі рулетики до столу.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!