Перейти до вмісту
Головна » Меренги з ягодами

Меренги з ягодами

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Меренги з ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 яєчні білки
    ❯ 200 г цукру
    ❯ 250 мл вершків
    ❯ 200 г цукрової пудри
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    Для подачі та прикраси:
    ❯ 100 г шоколаду
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ свіжі або консервовані ягоди

    Покроковий процес приготування меренги
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Підготувати каструлю для водяної лазні. На каструлю з киплячою водою встановити вогнетривку миску з білками так, щоб вона не торкалася води. порціями всипаючи цукор, за допомогою електричного міксера збивати білки у міцну піну.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Духовку нагріти до 100 °. Підготувати лист пергаменту та накреслити на ньому рівні кола. Вислати пергаментом лист. Білкову масу викласти в кондитерську мішок та відсадити на підготовлений пергамент рівними кільцями. Випікати вироби 2 год

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Шоколад розтопити із вершковим олією та за допомогою кулінарного пензлика “вимазати” їм порційні тарілки. Для крему вершки збити з цукровою пудрою та соком лимона. На підготовлені тарілки викласти готові меренги, попарно скріпивши їх кремом, та прикрасити вироби ягодами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Меренги з ягодами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *