Перейти до вмісту
Головна » М’ясо в терморукаві

М’ясо в терморукаві

    М'ясо в терморукаві

    «Діаменю» рецепт “М’ясо в терморукаві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    280 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 кг свинини (ошийок)
    – 3 зубчики часнику
    – 70 г сушених ягід (годжі, журавлина, брусниця)
    – сіль та мелений червоний перець – на смак

    Покрокове приготування м’яса в терморукаві

    Крок 1

    М’ясо мою, обсушую паперовим рушником, шпигую шматочками часнику, солю, перчу. Кладу в терморукав, туди ж всипаю ягоди годжі, журавлини та брусниці.

    Крок 2

    Щільно фіксую кінці рукава кліпсами. Запікаю у розігрітій до 180 град. духовці в протягом 15 хвилин.

    Крок 3

    Потім зменшую температуру до 160 град. і запікаю ще протягом години. Відкриваю рукав та ще готую м’ясо при температурі 180 град. 15 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо в терморукаві. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *