«Діаменю» рецепт “М’ясо в терморукаві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
280 ккал
Інгредієнти
– 1,5 кг свинини (ошийок)
– 3 зубчики часнику
– 70 г сушених ягід (годжі, журавлина, брусниця)
– сіль та мелений червоний перець – на смак
Покрокове приготування м’яса в терморукаві
Крок 1
М’ясо мою, обсушую паперовим рушником, шпигую шматочками часнику, солю, перчу. Кладу в терморукав, туди ж всипаю ягоди годжі, журавлини та брусниці.
Крок 2
Щільно фіксую кінці рукава кліпсами. Запікаю у розігрітій до 180 град. духовці в протягом 15 хвилин.
Крок 3
Потім зменшую температуру до 160 град. і запікаю ще протягом години. Відкриваю рукав та ще готую м’ясо при температурі 180 град. 15 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!