Перейти до вмісту
Головна » Мигдальне печиво

Мигдальне печиво

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Мигдальне печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,1 ХО
    198 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 ст. мигдального борошна
    ❯ 1 яйце
    ❯ ванільний екстракт і стевіозид – на смак

    Покрокове приготування мигдального печива

    Крок 1

    Змішую мигдальне борошно з яйцем, стевіозидом та ванільним екстрактом.

    Крок 2

    Деко змащу маслом, а потім ложкою виливаю тісто, формуючи печиво за допомогою спеціальних формочок.

    Крок 3

    Випікаю в духовці за температури 180 град. до золотистого кольору. Даю охолонути і подаю до чаю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мигдальне печиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *