Перейти до вмісту
Головна » Окрошка на кефірі з м’ясом

Окрошка на кефірі з м’ясом

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Окрошка на кефірі з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    47 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 3 свіжі огірки
    ❯ пучок зеленої цибулі
    ❯ 100 г нежирного м’яса
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 12 перепелиних яєць
    ❯ 400 мл кефіру
    ❯ сіль

    Покрокове приготування окрошки на кефірі

    Крок 1

    М’ясо мою і відварюю до готовності. Цибулю та огірки мою і дрібно нарізаю. Все викладаю у каструлю. Відварене м’ясо нарізаю на маленькі кубики.

    Крок 2

    Очищаю і дрібно рубаю часник. Додаю до каструлі до овочів. Перепелині яйця відварюю протягом 5 хвилин. Очищаю та кришу.

    Крок 3

    Додаю до каструлі. Одне яйце залишаю для прикраси. Солю, заливаю кефіром і перемішую все. Перед подачею ставлю в холодильник на 2:00.

    Сьогодні ми дізналися як готується Окрошка на кефірі з м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *