Перейти до вмісту
Головна » Омлет із грибами

Омлет із грибами

    Омлет із грибами

    «Діаменю» рецепт “Омлет із грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    158 ккал

    Інгредієнти

    – 2 яйця
    – 4 ст. молока
    – сіль, перець – на смак
    – 1 ст. вершкового масла
    – 200 г будь-яких грибів
    – 1 ст. сметани
    – Зелена цибуля

    Покрокове приготування омлету із грибами

    Крок 1

    Гриби нарізаю, відварюю 20 хвилин і трохи обсмажую на вершковому маслі. Додаю подрібнену зелену цибулю та сметану. Яйця злегка збиваю виделкою, солю та перчу.

    Крок 2

    Смажу омлет на сковороді з розтопленим вершковим маслом. Перевертаю і на одну половину викладаю грибну начинку, накриваю другою половиною.

    Крок 3

    Виходить щось схоже на чебурек. Обсмажую його з двох боків по 1 хвилині, щоб підрум’янився. Посипаю подрібненою зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Омлет із грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *