Перейти до вмісту
Головна » Розсольник

Розсольник

    Розсольник

    «Діаменю» рецепт “Розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    64 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 кг яловичини
    – 3 картоплини
    – 1 ст. перлової крупи
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 2 солоні огірки
    – 2 ст. сметани
    – зелень, сіль, перець – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування розсольнику

    Крок 1

    Яловичину мою, кладу в каструлю і заливаю холодною водою. Доводжу до кипіння. Варю до готовності м’яса близько 1,5 години. Перловку замочую на годину, промиваю холодною водою та варю до напівготовності близько 30 хвилин

    Крок 2

    Цибулю, картоплю та моркву очищаю, мою та нарізаю дрібними кубиками. Зелень мою і дрібно рублю. Солоні огірки також нарізаю кубиками. У бульйон викладаю картоплю, доводжу до кипіння, знімаю пінку, додаю перловку і варю на малому вогні близько 10 хвилин.

    Крок 3

    На пательні на рослинній олії обсмажую моркву, цибулю та зелень. Викладаю в каструлю. За 5 хвилин до
    готовності страви додаю нарізані огірки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Розсольник. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *