Перейти до вмісту
Головна » Риба в мигдальному борошні

Риба в мигдальному борошні

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Риба в мигдальному борошні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    178 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 0,5 кг філе риби
    ❯ 200 г. майонезу
    ❯ 0,5 ст. мигдального борошна
    ❯ 2 курячі яйця
    ❯ 2 ст. молока
    ❯ 2 ст. л. горіхів
    ❯ зелень
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покрокове приготування риби в мигдальному борошні

    Крок 1

    Філе морського окуня злегка відбиваю, солю та перчу до смаку, заливаю майонезом і ставлю в холодильник на двадцять тридцять хвилин. Яйця збиваю з молоком.

    Крок 2

    Філе дістаю з майонезу, обвалюю в борошні, потім в яйці та знову в борошні.

    Крок 3

    Обсмажую рибу з двох боків до рум’яної скоринки, а потім ставлю у розігріту до 200 град. духовку на п’ять-сім хвилин. Подаю, посипавши горіхами, рубаною зеленню петрушки та кропу.

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба в мигдальному борошні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *