«Діаменю» рецепт “Риба в мигдальному борошні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
178 ккал
Інгредієнти
❯ 0,5 кг філе риби
❯ 200 г. майонезу
❯ 0,5 ст. мигдального борошна
❯ 2 курячі яйця
❯ 2 ст. молока
❯ 2 ст. л. горіхів
❯ зелень
❯ сіль
❯ перець
Покрокове приготування риби в мигдальному борошні
Крок 1
Філе морського окуня злегка відбиваю, солю та перчу до смаку, заливаю майонезом і ставлю в холодильник на двадцять тридцять хвилин. Яйця збиваю з молоком.
Крок 2
Філе дістаю з майонезу, обвалюю в борошні, потім в яйці та знову в борошні.
Крок 3
Обсмажую рибу з двох боків до рум’яної скоринки, а потім ставлю у розігріту до 200 град. духовку на п’ять-сім хвилин. Подаю, посипавши горіхами, рубаною зеленню петрушки та кропу.