«Діаменю» рецепт “Рибне філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
172 ккал
Інгредієнти
– 500 г філе тріски
– 5-6 помідорів чері
– фіолетова цибулина
– 2 зубчики часнику
– пів лимона
– 5 ст. оливкової олії
– сушені орегано та чебрець
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування рибного філе
Крок 1
Цибулю та часник нарізаю тонкими півкільцями. Викладаю помідори у форму для запікання, зверху – часник. Збризкую соком лимона та оливковою олією, солю, перчу, посипаю орегано та чебрецем.
Крок 2
Викладаю шматочки риби, перемішую руками. Запікаю в духовці за температури 220 град. протягом 20 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!