Перейти до вмісту
Головна » Рибне філе

Рибне філе

    Рибне філе

    «Діаменю» рецепт “Рибне філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    172 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г філе тріски
    – 5-6 помідорів чері
    – фіолетова цибулина
    – 2 зубчики часнику
    – пів лимона
    – 5 ст. оливкової олії
    – сушені орегано та чебрець
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування рибного філе

    Крок 1

    Цибулю та часник нарізаю тонкими півкільцями. Викладаю помідори у форму для запікання, зверху – часник. Збризкую соком лимона та оливковою олією, солю, перчу, посипаю орегано та чебрецем.

    Крок 2

    Викладаю шматочки риби, перемішую руками. Запікаю в духовці за температури 220 град. протягом 20 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибне філе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *