«Діаменю» рецепт “Рибний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
73 ккал
Інгредієнти
– 300 г філе будь-якої риби
– 1 яйце
– 2 ст. панірувальних сухарів
– 4 бульби картоплі
– 1 цибулина
– 1 морква
– 1 ст. житнього борошна
– сіль
– свіжий кріп
– чорний перець
– лавровий лист – на смак
– 1-2 ст. оливкової олії
Покрокове приготування рибного супу
Крок 1
Філе риби нарізаю невеликими шматочками та подрібнюю у блендері. Додаю панірувальні сухарі, борошно, яйце. Солю, перчу.
Крок 2
Ретельно перемішую і з рибної маси, що вийшла, руками формую фрикадельки невеликого розміру. У каструлі доводжу до кипіння три літри води та опускаю до неї фрикадельки. Картоплю нарізаю кубиками та також додаю до каструлі. Залишаю варитися.
Крок 3
Тим часом цибулю та моркву дрібно нарізаю та пасерую на сковороді з додаванням оливкової олії. Додаю до супу. Як тільки картопля буде готова, каструлю знімаю з вогню і даю супу настоятися пів години
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!