Перейти до вмісту
Головна » Рибний суп

Рибний суп

    Рибний суп

    «Діаменю» рецепт “Рибний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    73 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г філе будь-якої риби
    – 1 яйце
    – 2 ст. панірувальних сухарів
    – 4 бульби картоплі
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 1 ст. житнього борошна
    – сіль
    – свіжий кріп
    – чорний перець
    – лавровий лист – на смак
    – 1-2 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування рибного супу

    Крок 1

    Філе риби нарізаю невеликими шматочками та подрібнюю у блендері. Додаю панірувальні сухарі, борошно, яйце. Солю, перчу.

    Крок 2

    Ретельно перемішую і з рибної маси, що вийшла, руками формую фрикадельки невеликого розміру. У каструлі доводжу до кипіння три літри води та опускаю до неї фрикадельки. Картоплю нарізаю кубиками та також додаю до каструлі. Залишаю варитися.

    Крок 3

    Тим часом цибулю та моркву дрібно нарізаю та пасерую на сковороді з додаванням оливкової олії. Додаю до супу. Як тільки картопля буде готова, каструлю знімаю з вогню і даю супу настоятися пів години

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *