Перейти до вмісту
Головна » Сувлакі із салатом

Сувлакі із салатом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сувлакі із салатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 4 години
    У 1 порції: 300 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 100 мл лимонного соку
    ❯ 6 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ч. л. сушеної материнки
    ❯ 600 г свинячої м’якоті
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 400 г помідорів чері
    ❯ 1 великий свіжий огірок
    ❯ 80 г чорних оливок без кісточок
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 200 г фети
    ❯ 2 ст. л. винного оцту
    ❯ щіпка цукру
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування сувлак із салатом

    Крок 1

    Для маринаду часник очистити та дрібно нарізати. Перемішати його з лимонним соком, 2 ст. л. оливкової олії та материнкою. Посолити та поперчити.

    Крок 2

    М’ясо вимити, обсушити та нарізати великими скибочками. Скласти в миску та залити маринадом. Перемішати, потім миску закрити та прибрати в холодильник на 3 год.

    Крок 3

    Для салату солодкий перець нарізати скибочками. Помідори вимити та розрізати на четвертинки. Огірок нарізати скибочками, оливки – кільцями, цибулю – півкільцями. Фету розфарбувати.

    Крок 4

    М’ясо нанизати на шпажки та обсмажити на решітці при 200°. Винний оцет змішати з оливковою олією, що залишилося, і злегка збити вилкою. Приправити цукром, сіллю та перцем.

    Крок 5

    Соусом, що вийшов, полити інгредієнти салату і перемішати. Подати на стіл із сувлаками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сувлакі із салатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *