Рецепт “Тарт із сиром та цибулею-пореєм” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 450 г готового листкового тіста
❯ 150 г сиру
❯ 2 стебла цибулі-порею
❯ жменя шпинату
❯ 2 ст. л. натурального йогурту
❯ 2 яйця
❯ 250 мл молока
❯ рослинна олія
❯ 100 г тертого сиру
❯ перець
Покроковий процес приготування тарт із сиром
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Тісто розкотити та вислати їм форму для випікання, зробивши борти. Тісто часто наколоти виделкою і випікати 10 хв.
Крок 2
Лук-порей промити, нарізати кружками середньої товщини та обсмажувати на олії, помішуючи, бл. 10 хв. Небагато цибулі перекласти в інший посуд і відставити.
Крок 3
У сковороду до цибулі, що залишилася, викласти шпинат, посолити, поперчити та готувати 10 хв. Масу зняти з вогню та остудити.
Крок 4
Сир розтерти з йогуртом і перемішати з обсмаженою цибулею зі шпинатом. Масу викласти на основу. Яйця розбовтати з молоком та 1/2 сиру і полити начинку. Посипати начинку рештою сиром, викласти зверху обсмажену цибулю та запікати пиріг 15 хв. Подати теплим.