Перейти до вмісту
Головна » Тарт із сиром та цибулею-пореєм

Тарт із сиром та цибулею-пореєм

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарт із сиром та цибулею-пореєм” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 450 г готового листкового тіста
    ❯ 150 г сиру
    ❯ 2 стебла цибулі-порею
    ❯ жменя шпинату
    ❯ 2 ст. л. натурального йогурту
    ❯ 2 яйця
    ❯ 250 мл молока
    ❯ рослинна олія
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тарт із сиром

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Тісто розкотити та вислати їм форму для випікання, зробивши борти. Тісто часто наколоти виделкою і випікати 10 хв.

    Крок 2

    Лук-порей промити, нарізати кружками середньої товщини та обсмажувати на олії, помішуючи, бл. 10 хв. Небагато цибулі перекласти в інший посуд і відставити.

    Крок 3

    У сковороду до цибулі, що залишилася, викласти шпинат, посолити, поперчити та готувати 10 хв. Масу зняти з вогню та остудити.

    Крок 4

    Сир розтерти з йогуртом і перемішати з обсмаженою цибулею зі шпинатом. Масу викласти на основу. Яйця розбовтати з молоком та 1/2 сиру і полити начинку. Посипати начинку рештою сиром, викласти зверху обсмажену цибулю та запікати пиріг 15 хв. Подати теплим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт із сиром та цибулею-пореєм. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *