Перейти до вмісту
Головна » Як смажити картоплю

Як смажити картоплю

    Як смажити картоплю

    Рецепт “Як смажити картоплю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Картопля
    – Сванська сіль
    – Кріп
    Інгредієнти для сванської солі:
    – Сіль – 300 г
    – Часник – 100 г
    – Червоний мелений гострий перець – 50 г
    – Молота кінза (насіння) – 50 г
    – Уцхо сунелі – 50 г
    – Дзира, не плутати із Зірою (ძირა гірський кмин) – 50 г
    – Імеретинський шафран – 20 г

    Покроковий процес приготування смаженої картоплі
    Як смажити картоплю1

    Крок 1

    Наливаємо в сковороду олію і розігріваємо. Нарізаємо картоплю великими шматочками. Половинку на три частини.

    Як смажити картоплю2

    Крок 2

    Відправляємо в сковороду і часто перемішуємо, щоб вона добре підрум’янилася з усіх боків.

    Як смажити картоплю3

    Крок 3

    Дрібно нарізаємо кріп. Відправляємо в сковороду кріп, 3 щіпки сванської солі та ретельно перемішуємо. Накриваємо кришкою та готовому на маленькому вогні 10 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися Як смажити картоплю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *