Перейти до вмісту
Головна » Яєчний рол із сирною начинкою

Яєчний рол із сирною начинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яєчний рол із сирною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 5 яєць
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 1/2 ч. л. соди
    ❯ рослинна олія
    ❯ по 150 г сиру та плавленого сиру
    ❯ 1 цибулина
    ❯ по 1 стручку солодкого гострого перцю
    ❯ кілька гілочок петрушки
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування яєчного рола

    Крок 1

    Яйця розбовтати з борошном та молоком, додати соду та добре збити. На гарячому рослинному олії посмажити 2 омлети та перекласти їх на листи алюмінієвої фольги. Дати охолонути.

    Крок 2

    Сир протерти через сито і в глибокій мисці перемішати з плавленим сиром. Масу добре збити, додавши 1 ст. л.
    рослинної олії, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 3

    Перець та очищену цибулину нарізати кубиками, біля петрушки листочки обірвати. Овочі та зелень підмішати в сирну масу, змастити нею омлети і згорнути їх рулетами. Помістити в холодильник на 1 год. Нарізати скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яєчний рол із сирною начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *