Перейти до вмісту
Головна » Зелений борщ

Зелений борщ

    Зелений борщ

    «Діаменю» рецепт “Зелений борщ” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    189 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г курячих стегенець
    – 200 г картоплі
    – 100 г квасолі стручкової
    – 80 г щавлю
    – 0,5 моркви
    – цибулина
    – сіль
    – перець
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування зеленого борщу

    Крок 1

    Курятину варю 20 хвилин. Картоплю очищаю, нарізаю кубиками та додаю в каструлю. Варю 20 хвилин.

    Крок 2

    Куряче м’ясо дістаю з бульйону. Моркву натираю на тертці, цибулю нарізаю кубиками. Обсмажую овочі на олії
    на малому вогні.

    Крок 3

    Стручкову квасолю нарізаю шматочками та відправляю в сковороду. Обсмажені овочі додаю до каструлі. Варю 4-5 хвилин на малому вогні.

    Крок 4

    Щавель мою, нарізаю тонкими смужками та викладаю в борщ. Курятину відокремлюю від кістки та теж додаю в каструлю. Перемішую та варю 3-4 хвилини. Додаю сіль та перець

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Зелений борщ. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *