Перейти до вмісту
Головна » Желе з апельсина та панна коти

Желе з апельсина та панна коти

    Желе з апельсина та панна коти

    «Діаменю» рецепт “Желе з апельсина та панна коти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    230 ккал

    Інгредієнти

    – 100 мл знежиреного молока
    – 500 мл вершків
    – 1 лимон
    – 3 апельсини
    – 2 пачки желатину
    – цукрозамінник та ванілін – на смак

    Покрокове приготування желе з апельсина

    Крок 1

    Нагріваю молоко до 35 градусів, висипаю в нього 1 пакетик желатину. Вершки також злегка підігріваю і додаю половину цукрозамінника, ванілін та цедру 1 лимона.

    Крок 2

    Змішую молоко з желатином та вершками. Розливаю по формах наполовину. Ставлю панну коту в холодильник для застигання. Тим часом готую желе.

    Крок 3

    З цитрусів вичавлюю сік і проціджую його. Додаю желатин та цукрозамінник. Коли панна котта трохи застигне,
    доливаю формочки до країв апельсиновою сумішшю, другим шаром. Даю застигнути в холодильнику протягом 3-х годин. Прикрашаю натертою цедрою апельсина

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Желе з апельсина та панна коти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *