«Діаменю» рецепт “Желе з апельсина та панна коти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
230 ккал
Інгредієнти
– 100 мл знежиреного молока
– 500 мл вершків
– 1 лимон
– 3 апельсини
– 2 пачки желатину
– цукрозамінник та ванілін – на смак
Покрокове приготування желе з апельсина
Крок 1
Нагріваю молоко до 35 градусів, висипаю в нього 1 пакетик желатину. Вершки також злегка підігріваю і додаю половину цукрозамінника, ванілін та цедру 1 лимона.
Крок 2
Змішую молоко з желатином та вершками. Розливаю по формах наполовину. Ставлю панну коту в холодильник для застигання. Тим часом готую желе.
Крок 3
З цитрусів вичавлюю сік і проціджую його. Додаю желатин та цукрозамінник. Коли панна котта трохи застигне,
доливаю формочки до країв апельсиновою сумішшю, другим шаром. Даю застигнути в холодильнику протягом 3-х годин. Прикрашаю натертою цедрою апельсина
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!