Рецепт “Фарширована печена картопля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 450 ккал, 40 г білків,
24 г жирів, 58 г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 8 бульб картоплі
❯ 400 г рубаного м’яса
❯ 1 цибулина
❯ 40 мл рослинної олії
❯ 1 перець чилі
❯ 100 г томату-пасти
❯ 400 мл овочевого бульйону
❯ 250 г консервованої кукурудзи
❯ 250 г червоної квасолі
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування печеної картоплі
Крок 1
Картоплю вимити, посолити, поперчити та окремо загорнути у фольгу. Запікати в духовці 1 годину при 200°.
Крок 2
Для начинки цибулю очистити та порубати. М’ясо обсмажити на олії. Перець чилі подрібнити та разом із цибулею додати до м’яса. Обсмажити. Підмішати томат-пасту, влити бульйон та довести до кипіння. Посолити, поперчити та гасити 20 хв. Злити рідина з квасолі та кукурудзи та додати їх у начинку. Бульби розрізати вздовж навпіл. У половинках зробити поглиблення та заповнити їх начинкою. За бажанням прикрасити половинками помідорів чері.