Перейти до вмісту
Головна » Холодний вишнево-м’ятний чай

Холодний вишнево-м’ятний чай

    Холодний вишнево-м'ятний чай

    «Діаменю» рецепт “Холодний вишнево-м’ятний чай” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    27 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г свіжої чи замороженої вишні
    – пучок свіжої м’яти
    – 1,5 ст. чорного чаю
    – 1,5 л окропу
    – цукрозамінник – на смак

    Покроковий процес приготування вишнево-м’ятного чаю

    Крок 1

    М’яту мою та обсушую. Чайну заварку та м’яту заливаю окропом у термостійкому посуді. Додаю цукрозамінник і добре перемішую.

    Крок 2

    Накриваю (наприклад, блюдцем) та залишаю наполягати на 15 хвилин

    Крок 3

    Свіжу вишню мою та викладаю у дволітровий глечик (заморожену можна не розморожувати).

    Крок 4

    Настояний чай з м’ятою проціджую через сито в глечик з вишнею. Подаю вишнево-м’ятний чай охолодженим.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Холодний вишнево-м’ятний чай. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *