Перейти до вмісту
Головна » Калиновий соус

Калиновий соус

    Калиновий соус

    «Діаменю» рецепт “Калиновий соус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    37 ккал

    Інгредієнти

    – 2 ст. заморожені ягоди калини
    – по 1 пучку свіжого кропу та петрушки
    – 3 зубчики часнику
    – 1 ст. яблучного оцту
    – 1 ч. л. меленого коріандру
    – щіпка меленого червоного перцю
    – 1 ч. л. солі
    – стевіозид – на смак

    Покрокове приготування калинового соусу

    Крок 1

    Ягоди калини розморожую. Вони повинні пройти заморожування, щоб позбутися гіркоти. Заливаю 0,5 ст. води та ставлю на вогонь. Доводжу до кипіння та варю калину до м’якості.

    Крок 2

    Тим часом очищаю та пропускаю через прес часник. Зелень дрібно рублю. Гарячі ягоди перетираю через дрібне сито. Додаю часник, зелень, сіль, коріандр, червоний перець, оцет та стевіозид для солодощів.

    Крок 3

    Завжди пробую і додаю ту чи іншу спецію на смак. Ставлю суміш на вогонь та варю, перемішуючи, близько 5 хвилин після того, як соус закипить. Калиновий соус подаю до м’яса та риби

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Калиновий соус. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *