«Діаменю» рецепт “Кокосові сирники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
212 ккал
Інгредієнти
– 500 г сиру
– 2 ст. замінника цукру
– 4 яєчні жовтки
– 70 г кокосового борошна
– сіль та ванільний екстракт – на смак
– 2 ст. кокосової олії
Покроковий процес приготування кокосових сирників
Крок 1
Сир протираю і витискаю, додаю замінник цукру (підійде будь-який, який використовуєте на постійній основі). Можливо його й не додавати.
Крок 2
Змішую всі інгредієнти (можна змішати до однорідності міксером з насадкою-лопаткою), крім олії. Даю постояти 10 хвилин.
Крок 3
Формую шайбочки. Розтоплюю кокосове масло. Обсмажую з двох сторін на малому вогні до золотистої скоринки.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!